Een muzikaal avontuur (boek 2) verkrijgbaar

Aankondiging: Pianomethode ‘Een muzikaal avontuur’ (boek 2)

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat het tweede deel van de pianomethode ‘Een muzikaal avontuur’ van Irina Gorin nu verkrijgbaar is. Dit boek vormt een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande boeken 1A en 1B en biedt leerlingen de mogelijkheid om hun pianovaardigheden verder te ontwikkelen.

In dit boek bouwen we verder op de basisprincipes van het eerste boek. Er wordt intensief gewerkt op de articulaties legato en staccato, naast een continue herhaling van het non legatospel. De leerling leert muziek lezen in 4 octaven en de introductie van de achtste noten breidt het ritmische palet van de leerling verder uit. Een uitgebreid gamma aan volksmuziek en eenvoudige klassieke muziekstukken zullen de smaak voor klassieke muziek en kunstenaarschap aanmoedigen en versterken.

De methode kan hier besteld worden op de website van Irina Gorin.